De Double Trouble training is een mix van circuittraining, intervaltraining, bokscombinaties en/of kickboks combinaties waarbij alle spiergroepen worden getraind. Het is gebaseerd op het conditionele deel van een gewone boks -en kickbokstraining. Door deze trainingsvormen te mixen ontstaat een effectieve en doelgerichte training voor conditie -en spieropbouw waarbij er in een korte tijd snel resultaten worden geboekt. De trainingselementen die gericht zijn op wedstrijden of sparren zijn er geheel uit verwijderd. Er zit zodoende geen enkele agressie in. Dit maakt de training laagdrempelig voor een brede doelgroep. Daarnaast worden de trainingen als veel leuker en effectiever ervaren in vergelijking met zelfstandig trainen in een sportschool. Iedereen die tot nu toe de training heeft gedaan is enthousiast, krijgt energie en wil meer!

Robby Nelson Training Club is ontstaan als reactie op de groeiende vraag naar de personal training die Robby momenteel geeft. Robby Nelson Training Club maakt het mogelijk om meer mensen te bereiken en kennis te laten maken met de unieke Double Trouble trainingen.

Administrator

Robby Nelson heeft 25 jaar ervaring als kickbokser. Hij werd Europees- en wereldkampioen tot 69 kilo in 1996 en Nederlands kampioen freefight tot 80 kilo in 2003. Hij is kickbokstrainer vanaf 1997 en vanaf 2006 is hij begonnen met het geven van personal training.

No comments yet.

Leave a Comment

All fields are required. Your email address will not be published.