Robby Nelson heeft 25 jaar ervaring als kickbokser. Hij werd Europees- en wereldkampioen tot 69 kilo in 1996 en Nederlands kampioen freefight tot 80 kilo in 2003. Hij is kickbokstrainer vanaf 1997 en vanaf 2006 is hij begonnen met het geven van personal training.
Robby Nelson Training Club is in 2014 ontstaan als reactie op de groeiende vraag naar de personal training die Robby geeft. Hij bedacht en ontwikkelde de nieuwe trainingsvorm Double Trouble, waarmee de hoofdfocus ligt op kracht, snelheid en conditie.
‘’Door mijn ervaring als kickbokser en trainer heb ik een manier van trainen kunnen ontwikkelen die voor iedereen geschikt is en waarbij op een effectieve, efficiënte en vooral leuke manier snel resultaten worden behaald. Deze manier van trainen noem ik Double Trouble.”
– Robby Nelson
Robby Nelson Training Club is gevestigd in de Govert Flinckstraat 132 in Amsterdam. Daar geeft Robby de les Double Trouble is small group training en als personal training vorm. Zijn missie? Iedere trainee op een leuke en effectieve manier fit en blij maken.
De uitstraling en sfeer van de training club is clean, puur en rauw, net als de trainingen. Het is een club die prettig en vertrouwd aanvoelt en waar men graag wil zijn. Maar het is ook een plek waar serieus wordt getraind en waar progressie en verbetering belangrijk is.
‘’Mijn kracht ligt in het overbrengen van mijn passie voor sport door op een enthousiaste maar beheerste manier training te geven. Ik vind het heerlijk om met sport bezig te zijn en om mensen te helpen om hun doelen te bereiken.’’
 – Robby Nelson