Wil jij een les boeken? Dat kan binnen vijf minuten via www.camarobarreclub.com!

 

Bad ass bodies, good ass vibes

 

Robby Nelson Training Club werkt vanaf augustus 2017 samen met Camaro Barre Club. Deze 60 minuut durende training bied je een high intensity / low impact full-body workout. De les, waarbij jij je onder andere laat motiveren door de muziek, bestaat uit een interval training gemixt met strenght & mobility conditioning, yoga en pilates. De training is de perfecte aanvulling op de welbekende Double Trouble Training bij Robby Nelson Training Club.

 

Oprichter Shane verzamelde haar workout-ervaringen en vormde het tot haar Camaro Barre Club training. Ze koos de beste delen uit verschillende trainingen wat resulteert in de ultieme ‘work out smoothie’.

 

Door de combinatie van grote en kleine bewegingen en isometrische houdingen biedt de training kracht, evenwicht, flexibiliteit en belangrijker, je ontdekt tijdens de training je innerlijke superheld. De muziek houdt je gemotiveerd en zorgt ervoor dat de tijd vliegt.

“CBC is a workout that’s suitable for all, fitness doesn’t have a size, we live our motto: Strong is the new black.”

Shane Camaro-Caldwell

 

Wat je kunt verwachten?
Zweet, plezier een geweldige workout én een nieuwe, gezonde verslaving zodra je ontdekt wat deze training voor je mind en lijf doet. Oftewel: bad ass bodies, good ass vibes!

 

Wie is Shane?
Zeg je Shane, dan zeg je ‘good vibes’. De in Zuid Californië geboren health addict heeft op veel plekken in de US en Europa gewoond en raakte op elke plek opnieuw geïnspireerd door mode, muziek en fitness.

 

Ze is een oud-voetballer en danser, maar in haar carrière werd ze belemmerd door chronische knie blessures. Ze ging daarom op zoek naar een workout die aan haar high intensity behoeftes voldeed, maar waarbij haar lichaam een mindere zware impact kreeg.

 

In 2013 ontdekte ze barre3 in Portland Oregon. Ze was direct verslaafd en al snel ging ze in training om les te geven. Ze zette het lesgeven door in Portland, waarna ze naar Londen verhuisde voor de liefde. Shane verhuisde naar Amsterdam, waar ze aan de slag ging als freelance trainer. Haar lessen waren binnen no time volgeboekt en dus werd het tijd voor haar eigen bedrijf Camaro Barre Club. Haar training daagt zowel mannen als vrouwen uit om het maximale uit zichzelf te halen. Shane’s lessen maken haar motto ‘bad ass bodies, good ass vibes’ helemaal waar.

 

Meedoen?
De CBC-trainingen kun je op de onderstaande momenten volgen.

Maandag
09.30 uur tot 10.30 uur
12.00 uur tot 13.00 uur

Dinsdag
07.15 uur tot 08.15 uur
20.15 uur tot 21.15 uur

Woensdag
09.30 uur tot 10.30 uur
19.30 uur tot 20.30 uur

Donderdag
07.15 uur tot 08.15 uur
20.15 uur tot 21.15 uur

vrijdag
09.30 uur tot 10.30 uur
12.00 uur tot 13.00 uur

Zaterdag
09.30 uur tot 10.30 uur

Prijzen?
Enkele les € 16
5 rittenkaart €65
10 rittenkaart €125

Aanmelden?
Je kunt je lessen boeken via www.camarobarreclub.com.